RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anne Ragnhild Opsah, Inger Lise Bråthen Bakir, Inger Husby , Astrid Østmoe, Ellen Wekre, Turid Degnas, Arnlaug Sørland, Berit Nordli ogKari Beisland klare for bading.
Anne Ragnhild Opsah, Inger Lise Bråthen Bakir, Inger Husby , Astrid Østmoe, Ellen Wekre, Turid Degnas, Arnlaug Sørland, Berit Nordli ogKari Beisland klare for bading.

Anbefales varmt...

Hva gjør du om det er is på vannet og du vil bade? Du gir ihvertfall ikke opp!

ORMSUND: Vi hadde avtale om å møte ni spreke damer til bading ved Nordstrand Bad på mandag. Men da vi kom frem hadde damene forflyttet seg til Ormsund grunnet islagt vann.

På Ormsund var det bart og fint og finfine forhold for dem som liker å senke legemet i sjøen uansett årstid. Den eneste som feiget ut var som vanlig Tara på fem og et halvt.

Hun er med hver fredag, men mandager har den blide dachsen vanligvis ikke tid, da er hun opptatt på annet hold. Hun blir gjerne med på badeturene, så lenge hun slipper å bli våt på potene selv. Ikke så rart kanskje, når gradestokken som senkes i vannet viser fire grader.

Varmere enn i luften altså, men fortsatt lite fristende for de fleste av oss.

Ønsker seg menn

– Vi har gjort dette i fem vintersesonger. Vi bader hver mandag og hver fredag kl 1300, forteller de i kor.

– Vi gjør dette av helsemessige grunner og har aldri vært så friske som etter at vi begynte med badingen. Det kan anbefales på det varmeste, sier de mens vi hutrer i vannkanten og trakterer kamera med valne fingre.

– Vi vil gjerne ha med flere, gjerne en mann eller fem også istemmer damene og ler litt.

– Det er bare å møte opp, vi pleier å ha bål og sånn for å varme oss etterpå, lyder reklamen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere