RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andre boller


Inger Johanne Heggedal og Aleksander baker hele dagen for å holde bakeriet fullt av godsaker.
Inger Johanne Heggedal og Aleksander baker hele dagen for å holde bakeriet fullt av godsaker. Foto: Foto: Simen Sundsbø
Det har lenge vært baker rett over veien for Nordstrand skole, men nå står det ny eier bak kassa og det betyr forandringer.

NORDSTRAND: De siste årene har bakeriet i Nordstrandveien fått boller og brød kjørt inn om morgenen fra et større bakeri, men den 1. desember overtok Inger Johanne Heggedal lokalbakeriet, og det betydde slutten på masseproduserte boller.

– Alt lages på stedet.

Impulskjøp

Nordstrandsjenta Inger Johanne jobbet egentlig innen IT, men mistet jobben på grunn av nedbemanning, da hun like etter fikk muligheten til å overta bakeriet slo hun til.

– Det var et impulskjøp, tenk om det hadde kommet en dårlig kebabsjappe, jeg kunne ikke la det skje, sier den handlekraftige konditoren, som også har startet en barnehage i Solveien.

Muffinsmakeriet

Det nye bakeriet har fått navnet ”Muffinsmakeriet Smakfullt", og bakeriet kommer naturlig nok til å ha et godt utvalg av muffins.

I øyeblikket er det mest skoleungdommer som handler hos Inger Johanne, men hun håper at etter hvert som folk blir klar over kvaliteten på varene at hun også kan lokke til seg flere voksne kunder.

Skjenkebevilling

Inger Johanne har mange ideer til ting som skal gjøres med bakeriet, når det blir varmere blir det uteservering. Hun leker også med tanken om en svært begrenset skjenkebevilling som gjør at man kan samles rundt et glass vin eller øl på ettermiddagene, og etter hvert som kjøkkenet forbedres kan det hende at hun skal servere mat som paier og tapas.

– Kommer kundene øker vi tilbudet.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere