*Nettavisen* Nyheter.

Andreas Moen signerte for Lyn

KLAR: Andreas Moen signerte for Lyn torsdag ettermiddag. Foto: lyn1896.no

I løpet av to uker ble drømmen virkelighet.

For to uker siden kom det et forslag fra initativtakere i Bastionen om å samle sammen midler slik at tidligere Lyn-spiller Andreas Moen kunne forlate sin kontrakt med Kongsvinger, og returnere hjem til Frogner stadion.

Torsdag ettermiddag ble drømmen virkelighet for Bastionen, Lyn-trenerne og spissen selv.

Over 120 stykker har meldt seg på den økonomiske ordningen, hvor de overfører noen hundrelapper i måneden fast til klubben som spillermidler.

- Dette er mitt siste stoppested som fotballspiller. Og jeg håper jeg kan ha en rolle i klubben også etter den aktive karrieren, sier Moen til lyn1896.no.

LES OGSÅ: Fansen spleiser med klubben for å kjøpe superspiss

Ansatt i klubben

Moen var avhengig av en lønn på et levelig nivå, og tobarnsfaren er nå ansatt både som trener på Lyn Akademiet, i tillegg til som A-lagsspiller.

- Det blir veldig riktig for meg som stort sett har levd av å spille fotball å få meg mer arbeidserfaring og et nettverk. Det å få denne muligheten i akkurat Lyn betyr mye. Det er jeg supporterne evig takknemlig for, sier Moen.

LES OGSÅ: Lyn med en annen knallsignering

Og supporternes begeistring for storscoreren har alltid vært gjensidig;

- Det var jo Bastionen som var den viktigste grunnen til at jeg ønsket meg tilbake til Lyn, også før jeg hørte om innsamlingen, sier Moen til Lyns hjemmeside.

Stor skuddfot

Lyn-trener Finn Bredo Olsen hadde i utgangspunktet ikke midler til å hente spillere som Gøran van den Burgt eller Andreas Moen, og sender nå en stor takk i retning Bastionen.

LES MER: Om andredivisjon i Oslo pådittoslo.nos side

- Til de som har organisert og bidratt til dette må jeg få si at jeg er takknemlig og imponert. Jeg synes Lyn-supportere skal gni seg litt i hendene i dag og være klar over at de har hentet en skuddfot til klubben de kommer til å få glede av, sier Bredo til lyn1896.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.