RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep med kniver, sverd og øks


DRAMATISK: Det var dramatiske scener på Torshov mandag kveld, og vitner forteller om store mengder blod på stedet, etter at det skal ha vært et oppgjør i rom-miljøet. Politiet forteller om et oppgjør med øks, sverd og stikkvåpen. FOTO: FREDRIK HOVE/HOVE MEDIA
DRAMATISK: Det var dramatiske scener på Torshov mandag kveld, og vitner forteller om store mengder blod på stedet, etter at det skal ha vært et oppgjør i rom-miljøet. Politiet forteller om et oppgjør med øks, sverd og stikkvåpen. FOTO: FREDRIK HOVE/HOVE MEDIA Foto: FOTO: FREDRIK HOVE/HOVE MEDIA
Politiet har pågrepet fire personer etter et dramatisk oppgjør på Torshov mandag kveld.

TORSHOV: – Vi fikk melding om et kraftig slagsmål på bingoen her. Det ble slått med økser, sverd og stikkvåpen, forteller innsatsleder Tore Barstad til VG søndag kveld.

To personer er brakt til Legevakta, og fire personer skal være pågrepet.

Politiet var imidlertid nødt til å sperre av Legevakta, da det også ble bråk her.

Rom-miljøet

Det var i 19-tiden at meldingen kom om bråk på Torshov Bingo. Politiet var raskt på stedet, og bevæpnet seg i jakten på gjerningsmennene.

I følge VG skal det dreie seg om et oppgjør i det norske rom-miljøet i Oslo, men politiet er rådville i jakten på gjerningsmennene.

– Det er fraksjoner i sigøynermiljøet som har vært i konflikt, men vi er usikre på hvem vi er etter her, sier innsatslederen.

Alle de involverte skal være norske statsborgere.

På Legevakta skal to personer fra det samme miljøet ha blitt angrepet av fire-fem personer på en sårstue.

I følge Barstad er de usikre på om det er noen sammenheng mellom de to hendelsene.

LES OGSÅ: Ni personer pågrepet etter aksjon mot gjengmiljøet

Jakter navngitte personer

Vitner forteller til VG om dramatiske scener på Torshov. En mann, som skal ha blitt hugget i ryggen og armen, skal ha klart å kravle seg ut på gaten, der han ble plukket opp i en bil.

Den samme bilen ble stoppet i Carl Berner-krysset like etter, og politiet har altså pågrepet fire personer.

Samtidig jakter politiet på flere navngitte personer, på begge sider av den betente konflikten.

Politiet er nå bekymret over situasjonen, og mener det kreves tiltak for å rydde opp i konflikten i rom-miljøet, som har vart i en årrekke. De ser også mandagens episoder i sammenheng med en skyteepisode på Grønland tidligere i år.

– Det må nøstes i tråder her, og det er mange tråder. Vi har spesifikke navn og gå etter. Dette kan ikke fortsette. Det er en konflikt som har vart i mange år, men det er uklart hvorfor det har blusset opp nå, sier Barstad til VG.

LES OGSÅ: Siste fra politiets Twitter-logg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere