RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep politiet


 
 
Det var uvanlig mye fyll i sentrum lørdag. I flere tilfeller ble det utøvet vold mot politiet. Les politiloggen her.

Ville ikke oppgi navn til politiet

OSLO SENTRUM: Kl. 03.01 natt til lørdag fikk politiet telefon fra et serveringssted i Dronningensgate. Det ble opplyst at en dørvakt var slått av en kvinne som hadde oppsøkt stedet.

Politiet reiste til stedet og fikk kontakt med den aktuelle kvinnen. Kvinnen nektet å samarbeide med politiet og nektet å oppgi personalia. Kvinnen ble innbrakt til Sentralarresten, men heller ikke i arresten oppga hun noe navn. Kvinnen ble derfor sett på glattcelle.

Patruljen anmeldte kvinnen for forholdet.

Kvinne slått ned polititjenestemenn sparket

OSLO SENTRUM: Kl. 03.03 kom det inn mange nødtelefoner til politiet om at det skulle være slåssing i Rådhusgata.

På stedet fikk politiet klarhet i at en kvinne var skallet ned av en mann. Det kunne se ut som om kvinnen hadde brukket nesen samt fått skader på et øye. Det ble rekvirert en ambulanse til den skadde kvinnen.

Politiet pågrep gjerningsmannen. Pågrepnes oppførsel ble av patruljen beskrevet som rabiat og han sparket to av politifolkene i ansiktet under pågripelsen.

Slagsmål i byen politiet angrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 04.55 søndag morgen fikk politiet melding om en kvinne som slåss med to menn i Karl Johans gate.

Kvinnen brukte et langt belte som hun slo med. De to mennene var ikke noe bedre da de veltet søppelkasser for å få tak gjenstander de kunne kastet etter kvinnen.

Politiet var raskt på stedet med en patrulje og klarte å pågripe de to mennene, men det var først etter at politiet hadde tre patruljer på stedet.

Under pågripelsen av den ene mannen, ble en tjenestemann angrepet av en person som kom til stedet. Denne mannen ble også pågrepet.

De tre ble kjørt arresten og må svare for skadeverk, forstyrrelse av offentlig ro og orden samt vold mot offentlig tjenestemann.

Spyttet på patruljebil

OSLO: Kl. 05.05 meldte en politipatrulje at det var "bråk" på Legevakta i Storgata. De involverte var slåsskjemper fra tidligere på natten som var på legevakten for å få hjelp med noe.

Da politiet kom ble det blant annet spyttet på en patruljebil. Patruljen på stedet klarte å roe gemyttene og nøyde seg med å notere personalia på de involverte.

Lommetyv pågrepet

OSLO: Kl. 00.27 natt til mandag fikk politiet telefon fra en ansatt på restaurant i området rundt Solli Plass.

Den ansatte opplyste at de trodde de hadde en lommetyv inne i lokalene. En politipatrulje ble sendt og tok raskt kontroll på en utenlandsk mann som hadde hatt litt lange fingre.

En kvinne på stedet opplyste at mannen hadde vært i hennes veske.

Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere