RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anket amfetamindom


 
 
Den dømte var ikke enig i dommen på grunn av bevisbedømmelse under skyldspørsmålet og straffeutmålingen.

Bjølsen/Grünerløkka: En 26 år gammel mann fra Bjølsen, som nylig ble dømt til 24 dagers fengsel for besittelse av 4,6 gram amfetamin, har anket dommen.

Tingretten fant enstemmig at mannen var skyldig i besittelse av amfetamin etter at han fredag 4. april i år ble observert av en uniformert politipatrulje da han kastet fra seg to lynlåsposer i Thorvald Meyers gate. Etter analyser fant Kripos at posene inneholdt 4,6 gram metamfetamininholdig stoffblanding.

26-åringen forklarte i retten at han var beruset etter å ha drukket åtte til ti halvlitere og en del små glass sprit. Han forklarte videre at han var i besittelse av rundt ett gram hasj, og kastet halvparten like før han ble pågrepet av politiet. Politiet fant ikke hasj på mannen og det var ingen andre i umiddelbar nærhet da politiet observerte at posene ble kastet på bakken.

26-åringen er tidligere både bøtelagt og domfelt for liknende straffbare forhold. Dette, i tillegg til mengden narkotika som ble funnet, virket straffeskjerpende.

26-åringen anket dommen på grunn av bevisbedømmelse under skyldspørsmålet og straffeutmålingen. Saken sendes dermed videre til lagmannsretten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere