RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmelder støy


Advokat Raymond Giltun står utenfor huset i Bestemorstien, klar til å motta underskrifter. Nedenfor ligger Ormsundterminalen som holder nærmiljøets beboere nattevåkne.
Advokat Raymond Giltun står utenfor huset i Bestemorstien, klar til å motta underskrifter. Nedenfor ligger Ormsundterminalen som holder nærmiljøets beboere nattevåkne.
En folkeaksjon for å redusere støyen fra Ormsundterminalen, er nå på trappene.

NEDRE BEKKELAGET: Vi har fått nok av at Oslo Havn tråkker på beboerne ut ifra fortjenestehensyn. De lover og lover, men ingenting skjer.

Advokat Raymond Giltun bor i Bestemorstien, og har nå forfattet en politianmeldelse.

Tidligere har en rekke personer henvendt seg muntlig til politiet angående brudd på støyrestriksjonene. Det har aldri ført til noe, sier han.

Økt tyngde

Men ved at berørte beboere slutter opp om politianmeldelsen, vil den få en økt tyngde som verken Oslo Havn eller politiet kan se bort ifra.

Giltun mener Oslo Havn opptrer straffbart slik de praktiserer støyreglene.

På deres hjemmesider hevder de at de ikke får dispensasjon, men har meldt problemet til myndighetene. Dette godtas ikke som sovepute. Like lite som vi kan godta overfall og ran.

Politianmeldelsen, som inneholder seks punkter, håper han å levere i løpet av en ukes tid.

Minst hundre

Jeg ønsker at anmeldelsen skal inneholde minst hundre underskrifter fra støyberørte personer. Alle som vil delta i denne folkeaksjonen, kan henvende seg til meg på jobb i Advonor advokatfellesskap, oppfordrer Raymond Giltun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere