RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmeldt for heleri

En 28 år gammel mann er anmeldt for heleri etter at politiet pågrep han med tyvegods fra to innbrudd i desember.

Onsdag i romjulen kom 28-åringen i taxi til Bjørnerud rehabiliteringssenter. Han hadde mye bagasje med seg, blant annet en TV, og det viste seg at dette var tyvegods. Politiet kom til stedet og pågrep manne umiddelbart.

Nøkkelsett

Tyvegodset stammet fra et innbrudd i Lilleakerveien dagen før. Eieren av tyvegodset kom til stedet og identifiserte gjenstandene han eide.
Under pågripelsen fant vi også noen nøkkelsett på mannen. Nøklene ble sporet til en bolig i Groruddalen, hvor det hadde vært innbrudd 14. desember. Beboeren derfra kom også til stedet og gjenkjente straks tingene sine, sier leder av etterforskningsavsnittet på Manglerud Inge Sundeng.

Fant bil

Mens politiet jobbet med denne saken fikk de melding om at en bil, som var stjålet i forbindelse med innbruddet 14. desember, var kommet til rette i Danmark.
I første omgang har vi anmeldt 28-åringen for heleri, men vi ser han også i sammenheng med innbruddene, forklarer etterforskningslederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere