RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmeldt for øvelseskjøring


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Ulovlig øvelseskjøring, nasking og innbrudd er noe av det Manglerud-politiet kan fortelle om fra de siste dagene.

HOLTET: Klokken 01.28 stoppet en politipatrulje en bil i Holtveien. De to som var i bilen fortalte at de drev øvelseskjøring. Men det var ingen L-lapp på bilen og den hadde heller ikke ekstra speil som man skal ha ved slik kjøring.

Eleven var en jente på 17 år og ”læreren” en gutt på 20 år. Han var ikke gammel nok til å ha ansvar slik kjøring. Begge ble anmeldt for forholdet.

Kjente på dører

NORDSETER: Tirsdag ved 14-tiden ble det fra Sigurd A. Danielsens vei på Nordseter meldt om at en mistenkelig mann gikk rundt og kjente på dører. Politiet lette i området, men dette var resultatløst. Det er oppgitt signalement på en mann, 40-45 år iført svart hatt og mørke briller.

Anmeldt for nasking

LAMBERTSETER: Tre jenter ble tirsdag ettermiddag tatt for nasking på Lambertseter senter. De var alle i 13-årsalderen. To var hentet av foreldre før politiet kom til stedet. Alle blir anmeldt for forholdet. De blir fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Politiet løste oppgaven

BJØRNDAL: Det er ikke alltid partene klarer å gjøre opp seg imellom ved mindre trafikkuhell. Politiet måtte derfor tirsdag kveld hjelpe til etter at to biler hadde vært borti hverandre i Elgtråkket på Bjørndal. Det hadde oppstått betydelig uenigheten mellom de to partene. Men politiet løste oppgaven, og skademelding ble fylt ut.

Løp etter innbruddsstyver

HOLMLIA: Klokken 09.30 onsdag morgen ble det meldt om innbrudd i en bolig i Dyretråkket på Holmlia. Tyver hadde brukt brekkjern for å bryte opp en balkongdør. Et vitne satte etter de to som løp i retning Rosenholm skole. Politiet kom også inn i letingen, blant annet med hund. Alle spor endte ved Rosenholm skole. Politiet er svært interessert i eventuelle vitneobservasjoner.

Sikret fotavtrykk

BJØRNDAL: Ved 15-tiden onsdag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Rådyrlia på Bjørndal. En verandadør ble knust og alarmpanelet ødelagt. Politiet har sikret seg fotavtrykk med tanke på sammenlikning med andre innbrudd den senere tid.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere