RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anne Bentes drøm

- Bare si i fra hvis det er noe jeg kan hjelpe med, sier Anne Bente Thidemansen med et blidt smil om munnen. I 20 år har hun drevet "Bentebarna" i hjertet av Vinderen sentrum.

Vinderen: - I begynnelsen handlet det mye om å ha tro på seg selv og å tørre å satse på noe man ikke ante utfallet av. Når jeg ser tilbake er jeg ikke helt sikker på at jeg ville våget det samme, humrer Thidemansen, mens hun sorterer smykkene som er plassert på disken.

Kjelleren full

2. april 1986 åpnet "Bentebarna" dørene i midten av Vinderen handlesenter. Men før Anne Bente hadde solgt et eneste plagg hadde hun vært på to innkjøpsrunder.
- Jeg hadde kjelleren fylt til randen med klær som jeg igrunnen bare kunne håpe ville falle i smak. Litt research hadde jeg gjort på forhånd, men man vet jo aldri. Heldigvis ble jeg gledelig overrasket, sier hun.
Kunder, medarbeidere, leverandører og familie er alle svært viktige deler av hennes liv og hverdag. Når alt fungerer optimalt stortrives den engasjerte butikksjefen.
- Jeg hadde ikke klart det hadde det ikke vært for de dyktige medarbeiderne mine, de faste kundene, et godt forhold til leverandørene og en familie som alltid har støttet meg. Det er helt klart, sier Thidemansen.

Kvalitet

Kjoler, marineblå dresser og bluser henger på rekke og rad, klare til årets 17. mai feiring. God kvalitet på tøyet har vært viktig for Thidemansen, som har tro på gjenbruk.
- Det er viktig at klær er klassiske og at de kan tas frem og brukes over flere sesonger. Flere av kundene mine er i tillegg flinke til å la barna arve av hverandre i stedet for kun å kjøpe nytt, sier hun.
En dame har lagt sin elsk på en bunadinspirert kjole med søte blomster. Og det går ikke lang tid før hun får akkurat den hjelpen hun trenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere