RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anne-Lise Berntsen og Nils Henrik Aasheim i Paulus kirke

13. mars klokken 19.30 holder sangerinne Anne-Lise Berntsen og organist og komponisten Nils Henrik Aasheim konserten «Engleskyts» i kirken hvor de møttes første gang.

GRÜNERLØKKA: Det er rundt 19 år siden det skjedde, ved en bydelskonsert i Paulus Kirke, og i en felles visjon av salmen «Eg veit i himmerik ei borg».

Denne folketonesalmen utviklet seg til et kontinuerlig samarbeid og ble etterhvert til CD-ene «Engleskyts» og «Kom Regn».

Begge innspillingene er gjort på sjeldne barokkinstrumenter i Tyskland, og fikk kritikerne til å ta fram de mest blomstrende rosende ordelag.

Duoen har turnert i mye av Europa og flere ganger i USA, og er fremdeles etterspurt.

Musikalsk representerer Engleskyts en kombinasjon av sterk vokalkunst, dyp tekst-tolkning og grenseløs orgelimprovisasjon.

Når Paulus kirkes orgel nå er restaurert, kommer de to tilbake der det hele startet og gir et program som representerer det beste fra de to utgivelsene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere