RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annerledes skole i sommerferien

Utdanningsetaten skal arrangere sommerskole i Oslo. Dette er et gratis tilbud til elever i både grunnskole og videregående skole.

Oslo: Sommerskolen Oslo er ikke en vanlig skole. Kursene du får tilbud om har et spennende og annerledes preg, og det er lagt inn minst en times daglig trening i de fleste kursene. Du melder deg på et kurs og et treningsalternativ for hele uken.

Sommerskolen Oslo arrangeres for første gang sommeren 2006. Den er gratis og er et tilbud til elever som går i grunnskole eller videregående skole i Oslo skoleåret 2005-2006. Sommerskolen 2006 har syv baser. I vårt distrikt er det undervisning på Lambertseter skole og Skullerud skole. Det finnes tilbud om kurs i norsk, matematikk, naturfag og teknologi, engelsk, IKT, trening og helse samt yrkes- og utdanningsvalg.

Internett

Frist for å melde seg på er mandag 8. mai og påmeldingen skjer via internett. Der navigerer du i systemet til Utdanningsetaten. Du kan velge om du vil basere sommerskolen din på hvor kursene holdes, eller du kan velge kurs ut ifra hva du ønsker å lære. Årstrinnet velges ut ifra det årstrinnet du går i nå, før sommerferien.

Spesielle behov

Noen av plassene i sommerskolen er reservert elever med spesielle behov. De søker ikke elektronisk, men sender eget søknadsskjema per post, som kan lastes ned fra internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere