*Nettavisen* Nyheter.

Annie-feber på Art

– Det er alt solgt over 3000 billetter og en forestilling er full allerede, sier Gry Spone ved Art musikal&ballettskole. Foto: FOTO: UTLÅNT

Torsdag er det première på Art musikal & ballettskoles versjon av musikalen Annie på Chateau Neuf.

RØA/MAJORSTUEN: Det velkjente stykket om 11 år gamle Annie, etterlatt av foreldrene sine på et barnehjem like etter hun ble født, er vårens storsatsning fra Art musikal & ballettskole. Handlingen skjer under 1930-tallets depresjon i USA.

På barnehjemmet regjerer den strenge Miss Hannigan og Annie lengter etter foreldrene sine som har lovet å hente henne. Sekretær Grace Farrell har fått i oppdrag fra mange milliadæren Oliver Warbucks å ta med seg et foreldreløst barn, som de skal skjemme bort i løpet av julen. og til miss Hannigan fortvilelse velger hun Annie.

Etter som tiden går blir Oliver Warbucks mer og mer glad i henne, og Warbucks bestemmer seg for at han vill adoptere Annie.

– Dette er en musikal som passer barn, unge og voksne, en rørende historie fullpakket med strålende dansenummer og vakker sang. Kom å se morgendagens musikalstjerner, oppfordrer Gry Spone ved musikal og ballettskolen.

Musikalen har premiere på Chateau Neuf torsdag 31.mars kl. 18.00. Siste forestilling er søndag 10. april.

Produsent/koreografi: Gry Spone. Regi: Hilde Dahlen. Kapellmester Andre Storeng. For mer informasjon se:
www.artmusikalskole.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.