RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annie-feber på Art


– Det er alt solgt over 3000 billetter og en forestilling er full allerede, sier Gry Spone ved Art musikal&ballettskole.
– Det er alt solgt over 3000 billetter og en forestilling er full allerede, sier Gry Spone ved Art musikal&ballettskole. Foto: FOTO: UTLÅNT
Torsdag er det première på Art musikal & ballettskoles versjon av musikalen Annie på Chateau Neuf.

RØA/MAJORSTUEN: Det velkjente stykket om 11 år gamle Annie, etterlatt av foreldrene sine på et barnehjem like etter hun ble født, er vårens storsatsning fra Art musikal & ballettskole. Handlingen skjer under 1930-tallets depresjon i USA.

På barnehjemmet regjerer den strenge Miss Hannigan og Annie lengter etter foreldrene sine som har lovet å hente henne. Sekretær Grace Farrell har fått i oppdrag fra mange milliadæren Oliver Warbucks å ta med seg et foreldreløst barn, som de skal skjemme bort i løpet av julen. og til miss Hannigan fortvilelse velger hun Annie.

Etter som tiden går blir Oliver Warbucks mer og mer glad i henne, og Warbucks bestemmer seg for at han vill adoptere Annie.

– Dette er en musikal som passer barn, unge og voksne, en rørende historie fullpakket med strålende dansenummer og vakker sang. Kom å se morgendagens musikalstjerner, oppfordrer Gry Spone ved musikal og ballettskolen.

Musikalen har premiere på Chateau Neuf torsdag 31.mars kl. 18.00. Siste forestilling er søndag 10. april.

Produsent/koreografi: Gry Spone. Regi: Hilde Dahlen. Kapellmester Andre Storeng. For mer informasjon se:
www.artmusikalskole.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere