*Nettavisen* Nyheter.

Aoudia til Blackburn Rovers?

Oslo Øst sin meget talentfulle Karim Aoudia (19) er sterkt ønsket av den engelske Premier League klubben. Etter å ha imponert på to tidligere besøk, gjenstår det nå én test-kamp.

Lambertseter: Karim Aoudia kom på den meget prestisjefulle top 10-lista til UEFA etter sommerens EM-sluttspill for det norske G19-landslaget. Lista tok for seg de 10 best potensielle spillerne for fremtiden. Dette har ført til stor interesse fra storklubben Blackburn Rovers og unge Aoudia har nå en gyllen mulighet for å sikre seg kontrakt med klubben til Morten Gamst Pedersen.

Vi har sendt en skriftlig bekreftelse til Blackburn om at Karim kan få spille en kamp der borte, sier treneren Geir Midtsian.

Karim er klar til å dra på meget kort varsel og jeg tror det blir i slutten av denne uka, sier Midtsian.

Det er riktig at det blir satt opp en kamp bare for å se på kvalitetene til Karim. Spiller han som han gjorde den andre gangen han var der borte, tror jeg bestemt at de vil ha ham over. Dersom så blir tilfellet så skjer ting veldig fort og Karims siste kamp for Oslo Øst kan bli den hjemme mot Ull/Kisa i siste runde, sier Midtsian.

Gruer meg litt

Alt er nå opp til hovedpersonen selv og Aoudia er vant med å yte meget bra under press.
Jeg gruer meg littegrann. Dette blir jo finalen og da er det jo klart at jeg virkelig må prestere, sier Aoudia.
Jeg har klart presset før og jeg håper jeg snart kan komme hjem med en kontrakt i hånda. Det er klart det er stort for meg at de setter opp en kamp bare for å se meg, avslutter Aoudia som går en meget spennende tid i møte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag