Vidar.Bakken@dittoslo.no"/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tone Tellevik Dahl vil ha fortgang i prosessen med å finne en løsning for ryttersportsklubben i Bestumkilen.
Tone Tellevik Dahl vil ha fortgang i prosessen med å finne en løsning for ryttersportsklubben i Bestumkilen. Foto: ARKIVFOTO

Ap bekrefter avtale med rytterne

Tone Tellevik Dahl (Ap) kan bekrefte at statsråd Rigmor Aasrud (Ap) har gitt grønt lys for ryttersportsklubbens planer i Bestumkilen.

BESTUMKILEN: – Rigmor Aasrud har gitt klar beskjed om at det ikke skal stå på staten for å få gjennomført planene for ridesenter i Bestumkilen, sier Tellevik Dahl, som er nestleder i byutviklingskomiteen i rådhuset.

(Aasrud er fornyings-, administrasjons- og kirkeminister – journ.anm.)

- Staten eier en del av området og kommunen en annen del som omfattes av planene. Kommunen er dessuten reguleringsmyndighet. Nå mener vi at det er mulig å finne en fornuftig løsning for rideklubben etter at Folkemuseet viste unødig vrangvilje og kastet ryttersportsklubben ut fra Kongsgården. Hele bystyret er interessert i å løse den floken som er oppstått, sier Tellevik Dahl.

Hun viser til at det er uryddighet i dagens avtaler for Bestumkilen og at området er lite attraktivt for andre enn båteiere.

– Nå må det ryddes opp i dette. Ryttersportsklubbens planer ivaretar også roernes og padlernes interesser gjennom fellesbruk av arealer. De kommer heller ikke i konflikt med naboer eller robanen. Nå må vi få fortgang i prosessen. Vi vil be byrådet å gå i samtaler med Statsbygg og ryttersportsklubben. Samtidig må det komme på plass løsninger for å effektivisere båtopplaget, sier Tellevik Dahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere