RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håkon Haugli (Ap) synes det er dårlig nytt for østkanten at de borgerlige fortsetter å styre Oslo. Men han har ingen intensjoner om å gi seg med arbeidet for de svakeste og miljøet.
Håkon Haugli (Ap) synes det er dårlig nytt for østkanten at de borgerlige fortsetter å styre Oslo. Men han har ingen intensjoner om å gi seg med arbeidet for de svakeste og miljøet.

Ap-Håkon - Dårlig nytt for østkanten

Håkon Haugli (Ap) i bystyret er ikke euforisk etter bystyremøtet.

Østkantavisa møtte en av bystyrets nye medlemmer og østkant-mann, Håkon Haugli, etter det konstituerende møtet i bystyret. Høyre sitter nå med både ordføreren og byrådslederen. Fabian Stang og Erling Lae kjørte et hardt løp i valgkampen og ukene etter, og dagens valg i bystyret var intet sjokk for noen.

Aud Kvalbein fra KrF vant som kjent valget om plassen som varaordfører.

Venstre ga sin fulle støtte til Høyre-Fabian, og Erling satt trygt i sin posisjon fra før. Haugli, som nå går inn i Byutviklingskomiteen, ser ingen grunn til å sprette sjampisen for resultatet.

- Jeg er spent på hvordan Fabian Stang vil utøve sin posisjon, og jeg er spent på om han vil være samlende med tanke på den valgkampen han har kjørt, sier Haugli til Ostkantavisa.no.

Dårlig nytt

Haugli synes det er spesielt at det minste partiet, KrF, fikk varaordføreren. Han ber velgerne merke seg hva som har skjedd i bystyret:

- Jeg tror velgerne vil ha vanskelig for å forstå at KrF skal ha det vervet, sier han.

Og til østkantfolk sender han en klar beskjed:

- Det er dårlig for nytt for for østkanten at dette byrådet fortsetter.

Og han får god støtte av tidligere BU-leder på Sagene, Tone Tellevik Dahl (Ap):

- Det blir ikke grønnere og varmere Oslo, det blir ikke bedre eldreomsorg, og dette er en trist dag for Oslo. Det er mange det er synd på i Oslo i dag, sier hun til Ostkantavisa.no.

Ostkantavisa.no trenger din hjelp

Kanskje Haugli Dahl har rett, kanskje de tar feil? Uansett skal Østkantavisa og Ostkantavisa.no være der når det skjer ting på østkanten. Vi trenger tips og ideer fra deg til å fortsette å være din nyhetsleverandør i indre øst.

Har du tips om saker? Send oss en e-post på redaksjon@ostkantavisa.no
og rett til nettjournalisten Bjørn Lecomte på Bjorn.lecomte@lokalavisen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere