*Nettavisen* Nyheter.

Ap har skapt ny spenning

I Prinsdal gis det uttrykk for glede knyttet til at det nå er satt dato for nedleggelse av Prinsdal skytebane. Men aksjonskomiteen mener Ap har skapt ny spenning.

PRINSDAL: Det har jo vært satt datoer før som ikke har blitt fulgt opp, men vi tror politikerne nå mener at Prinsdal-banen skal nedlegges innen 31. desember 2007, sier Vidar Magnussen i aksjonskomiteen. Men det er fortsettelsen av saken Magnussen er usikker på. Med vedtaket har Arbeiderpartiet skapt ny spenning og de har lagt press på seg selv. For hvor vil de gi skytterlaget et nytt tilbud? De må jo holde løftet sitt både om nedlegging og finne alternativt sted.
Magnussen og aksjonskomiteen vil ikke slippe saken før nedleggelse i Prinsdal er gjennomført. Vi er simpelthen redd for at de kan drive revehi-politikk med flere muligheter til å stikke unna.
Magnussen gir uttrykk for at de er positive til at det er satt en dato, men har likevel en betenkning: Slik som det ble nå, vil skytebanesaken igjen kunne bli et moment i valgkampen, og det bekymrer.
Aksjonskomiteen er ikke mye begeistret over byrådets håndtering av saken. Det er en katastrofal måte de gjennom mange år har jobbet på, og nå får de igjen et press. Jeg lurer på hva de kan få til i løpet av et snaut halvår.
Magnussen forteller at de har bedt om et møte med byrådet, og dette har de blitt lovet av byrådslederen om å få.

Kritikk

Vidar Magnussen, mannen som sto bak den store underskriftskampanjen i Prinsdal, er ikke nådig mot Arbeiderpartiet og byrådet. Det verste var forslaget som ble lagt frem om drift her i Prinsdal helt til 2012. Det vil jeg betegne som en hån mot prinsdølene. Bare SV, KrF og V har vært helt tydelige i denne saken, og det takker vi dem for. Nå har Ap en jobb å gjøre, og det samme har byrådet, avslutter Vidar Magnussen og ser ut over baneområdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag