RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AP Vestre støtter opp om eldre og ungdom i bydelen

I Vestre Aker lever folk lenge. For tiden er det personer over 90, som øker mest. Med admnistrasjonen i spissen jobbes det med å kjøpe nok sykehjemsplasser og etablere flere stillinger i hjemmestjnesten. I den gamle trygdeboligen i Pilotveien bygges det nå opp en variant av Omsorg pluss, hvor eldre kan få et forsterket tilbud. Vi klarer å opprettholde begge eldresentrene på Røa og Vinderen.

AP tar utgangspunkt i befolkningens sammensetning og befolkningens behov. Vårt parti ville gjerne hatt flere tilbud for ungdom innen bydelen. Inntil videre er vi med på å bevilge penger til Condio på Majorstua da vi vet at mange ungdommer fra vår bydel bruker stedet. Vi fikk dessuten i gjennom forrige periode en ekstra klubbkveld på Hovseterklubben.

Så legger vi selvfølgelig vekt på at det forebyggende arbeidet; uteteam og helsestasjon for ungdom. Det er lite penger å dele ut hvert år, hvis vi er så heldige å ha noen i det hele tatt.Anne Margrethe Fjermeros

BU, Vestre Aker AP

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere