RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Apalløkkahallen er fortsatt stengt

I februar ble den gamle Apalløkkahallen stengt på grunn av at brannsikkerheten var for dårlig. Hallen er fortsatt stengt.

Ammerud: Nå har Oslo Idrettskrets satt hallen på prioriteringslisten sin for 2006. Siden hallen ble stengt i februar, har bortimot 50 prosent av treningstiden blitt borte for de om lag 30 lagene som tidligere benyttet seg av hallen. Stengingen har ført til at flere lag har måttet minske antall treningstimer.
- Heldigvis ble hallen stengt på et tidspunkt da sesongen nesten var over. Men når vi starter til høsten igjen, er jeg redd vi kommer til å få et kjempeproblem, forteller leder i Ammerud Idrettsforening Roar Stene Granlund og fortsetter:
- Da hallen ble stengt, ble vi satt tre år tilbake - til tiden før den nye hallen ble bygd. Det er tragisk at Oslo kommune ikke har gjort noe med dette. Så dårlig råd har de ikke. Jeg føler at idretten i Oslo har lurt oss.
Leder for Ammerud basket, Tor Martinsen, har måttet stokke om på treningstider, og i enkelte tilfeller har flere lag måttet trene sammen.
- Hva som skjer neste sesong, vet vi ikke. Dette er en krise for hele Oslo idretten, og dreier seg bare om penger og politikk.

Dette er en krise for hele Oslo idretten, og dreier seg bare om penger og politikk.
Tor Martinsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere