Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpen dag i Bjørvika

Operaen er sentrum i nye Bjørvika. På søndag kan du få et innblikk i alt det andre som også kommer i området.
Operaen er sentrum i nye Bjørvika. På søndag kan du få et innblikk i alt det andre som også kommer i området. Foto: Foto: Marte Kristiansen
Søndag kan du bli bedre kjent med det som blir Oslos fjordby om noen år.

BJØRVIKA: Søndag arrangeres Åpen dag Bjørvika for femte år på rad. Det er Plan- og bygningsetaten som inviterer Oslos innbyggere til et innblikk i fremtidens fjordby.

Årets mest spennende attraksjon er nok muligheten til å prøve gangbruene over Oslo S, og dermed få se Oslo fra en ny vinkel. Dette gjelder både Stasjonsallmenningen og Nordenga bru. I tillegg blir det ulike musikkinnslag og omvisninger.

Se fullstendig program her (pdf)!

Bygg lego

På grusplassen ved operaen står legobygging på plakaten. Her har man mulighet til å bygge Bjørvikas nye hus i Lego. Bord og stoler settes fram, og både små og store er velkomne til å prøve seg.

Er du nysgjerrig på hvordan Bjørvika skal bygges ut videre, er det flere muligheter til å finne ut dette. I Statens Vegvesens røde brakker på Paulsenkaia kan du se planer for hele Bjørvikautbyggingen. I PWC-bygget holder Oslo S Utvikling til, og i deres informasjonssenter finnes en modell over hele den framtidige Bjørvika.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!