RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra en tidligere revy på Seinerskolen. Foto: Arkiv
Fra en tidligere revy på Seinerskolen. Foto: Arkiv

Åpen dag på Steinerskolen

På lørdag kan nysgjerrige foreldre se litt av alt Steinerskolen på Hovseter har å by på.

HOVSETER: Fra klokken 12.30 blir det kafé i vestibylen i Borgen for alle dem som ønsker å sitte ned med noe godt mellom øktene. Fra klokken 13.30 til 14.00 blir det elevopptreden undertegnet 2. 7. klasse i salen i Borgen. Deretter klokken 14.30 15.00 viser klasse 6A forestillingen «Peter og ulven» for alle interesserte.

For alle som ønsker informasjon om skolen vil flere klasserom fra klokken 14.00 15.30 være åpne og en lærer vil være tilstedet i hvert av rommene. Som kjent oppfordres det til kreativitet på Steinerskolen på Hovseter og fra klokken 14.00 kan barna samles i et verksted i klasse 2Bs klasserom. Her blir det store muligheter for bruk av farger. De som ønsker å se en egen utstilling av elevarbeider kan gjøre det i klasse 5A sitt klasserom.

I slutten av november hvert år arrangeres det julemarked og middelaldertorg på Steinerskolen og da pleier skolegården og fylles til randen av spente barn og voksne. Denne gangen er det skolen og elevene som skal i fokus og alle interesserte ønskes velkommen til en spennende og lærerik dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere