RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpen for TV-sex

Patrick Nygård fra Karlsrud ble valgt ut blant flere tusen til å være med på den kontroversielle TV-suksessen Paradise Hotel.

ØSTENSJØ/NORDSTRAND: Da Patrick fikk telefon fra TV3 om at han hadde kommet videre til intervjurunden i castingen til Paradise Hotel, visste han ikke engang at han hadde søkt. En kamerat hadde fylt ut en søknad i hans navn på spøk.

Patrick stilte opp på intervjuet. Han fikk plassen, og selv om han hadde noen betenkeligheter sa han ja.

– Når man blir valgt ut blant fire tusen, så takker man ja.

Har festet

Vi treffer Patrick på Egon ved Sæterkrysset.

– Jeg er sliten, var ute i går. Sier den 21 år gamle Paradise-deltageren. Han har festet mye den siste tiden, både inne på hotellet og på premiere og promofester etter at han kom hjem.

– Hvilken innstilling hadde du da du sjekket inn på Paradise Hotel?

– Jeg var åpen for det meste. Når du kommer inn senere, må du jobbe for å komme inn i gruppen. Planen vare bare å være hyggelig, ha det gøy og se hvor langt jeg kom, men også spille litt.

– Hva tenkte du om å ha sex på TV?

– Jeg var åpen for å ha sex på TV.

Dritkult spill

– Endret du innstilling etter hvert?

– Ja, alt kan skje der inne. Ingen har lyst til å bli sendt hjem. Man skjønner at man må være kjip og falsk noen ganger for å bli. Det er et brutalt, men dritkult spill.

Angrer ikke på noe

Patrick forteller om en annen virkelighet inne på hotellet. Hardt taktisk spill, fest og kameraer til å fange alt ble hverdag for deltagerne. Han påstår likevel at han ikke angrer på noe ennå.

– Jeg kjørte den helt ut, lagde litt kaos, og gjorde noen ganske heavy ting. Men jeg har vært meg selv 100 prosent, og står for det jeg gjorde. Det er en veldig spesiell setting. Kanskje jeg angrer når jeg ser det på TV.

Patrick har ennå ikke vært på skjermen, og er veldig spent på hvordan han vil bli fremstilt. De som redigerer har full frihet til å klippe og lime.

Livet etter Paradise

Patrick er glad han ble med på Paradise Hotel.

– Det er den beste opplevelsen jeg har hatt, sier 21 åringen.

Selv om han skjønner at TV-opptredenen kan ha lukket noen dører for ham med tanke på jobb og drømmen om Teaterhøyskolen, mener han at det har åpnet minst like mange. Han har vokst opp på Abildsø og bor nå på Karlsrud. Patrick jobber for tiden som miljøarbeider i Bydel Nordstrand og som festarrangør og trives godt med det, men han sier han skal smi mens jernet er varmt.

– Jeg kan tenke meg å jobbe innen media, men i øyeblikket er jeg fortsatt så skolelei at jeg ikke tenker på utdanning helt ennå.

Svarer på kritikken

Han er klar over kritikken som har vært rettet mot serien, men han bryr seg ikke spesielt om den.

– Dette er søppel-TV på sitt beste, og folk begynner vel å venne seg til realityprogrammer.

– Har du noe å si til de leserne som er kritiske til deg og Paradise Hotel?

– Jeg er 21 år og ville bare ha det gøy, så om du ikke liker det: ikke se på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere