RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpent brev til en Venstrevelger

Før du stemmer Venstre ønsker jeg at du reflekterer over hva din stemme til Venstre vil bety for vår by. Du ønsker en inkluderende by med respekt for alle Osloborgere uansatte rase, religion, etnisitet og språk. Du står for lokaldemokrati dvs. mest mulig makt til bydelen og bydelsutvalgene. Du ønsker en by med god kollektivtrafikk. Du ønsker en god byutvikling med grønne lunger og moderate byggehøyder. Er du klar over at når du stemmer Venstre får du det motsatt? Venstre har nemlig støttet et byråd hvor FrP har både sosialbyråd, miljøbyråd og ordfører. Alle disse står for det motsatte av det du ønsker. FrP står nemlig for sentralisering av makt i Oslo, de bygger ned grønne lunger én etter én, de vil la utbyggerne fritt bestemme høyder og volumer, de står for mest mulig bil og minst mulig kollektivtrafikk, de selger byens boliger i ekspressfart og hele deres politikk og fremste tillitsvalgte raker ned på minoritetene. De raserer vår by.
En stemme til Venstre vil bety et fortsatt FrP-styrt Oslo. Det vil du sikkert ikke? Stem heller SV da får du en grønn, inkluderende og raus miljøby. Garantert!
Akhtar Chaudhry
Bystyrerepresentant, SV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere