RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpent brev til Nordstrand BU

Da alle eldresentrene i Nordstrand Bydel før jul var truet av nedleggelse, ble det bevilget ekstra penger fra Byrådet - det vil si at vår bydel skulle få lov å nedbetale gjeld over to år i stedet for ett ble det vedtatt å innvilge penger til alle 2 eldresentrene i bydel, men de bevilget penger bare til de tre private sentrene og glemte det fjerde, nemlig det eneste kommunale - Krystallen seniorsenter. De sov i timen innrømmer Ulf Stigen (Frp.) bydelsutvalgets leder. Han er som kjent svært begeistret for private aktører. Det var visst flere som sov i timen, for hvor mange må man være for å få flertall for en bevilgning?

Arbeiderpartiets representant Steinar Andersen sier at han var i den tro at Krystallen Seniorsenter allerede var sikret i og med at det er kommunalt, men han forsikret meg pr. telefon at han på første møte sammen med Ulf Stigen ville gå inn for etterbevilgning til Krystallen Seniorsenter, men så skjedde det ikke - bydelsutvalget valgte å utsette saken fordi de ikke hadde inndekning for pengene. Mener dere å velte feilen over på Lambertseters minstepensjonister? Det er noe alle vet at det på Lambertseter er svært mange eldre, og derav mange enker som er minstepensjonister. Da vi var unge var det ikke helt for kvinnene å gå ut i arbeidslivet, men vi lå ikke på sofaen. Vi passet våre egne barn, la ned masse frivillig GRATIS ARBEID ENTEN DET GJALDT SKI; SKØYTER; KORPS; ARBEIDSTURER OSV.: Vi passet våre eldre, enten det var egne foreldre eller tanter og onkler kort sagt alle som trengte hjelp. Dette ga dessverre ingen pensjonspoeng. Nå ser vi takken. Skam dere, etterbevilg penger omgående. Det er dere som har gjort feilen, ikke vi. Jeg henvender meg gjennom Nordstrands Blad for den blir delt ut i vårt distrikt og ikke alle er klar over situasjonen pr. i dag. Vil dere fortsatt la Krystallen Seniorsenter leve?Wenche Prøven

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere