*Nettavisen* Nyheter.

Åpent møte om Bygdø Kongsgård

Torsdag 2. mars er det informasjonsmøte om planene for Bygdøy Kongsgård.

Bygdøy: Plan- og bygningsetaten (PBE) utarbeider i disse dager en helhetlig reguleringsplan for Bygdø Kongsgård og torsdag 2. mars kl. 18.30-21.00 holdes et åpent informasjonsmøte om planarbeidet på Bygdøy skole.

Reguleringsarbeidet startet opp i august 2005 og vil ferdigstilles høsten 2007. Planen legges ut til offentlig ettersyn høsten 2007. Planarbeidet omfatter i hovedsak arealene til Bygdø Kongsgård og Norsk Folkemuseum. Dette store kultur- og naturlandskapet er i dag ikke regulert og har følgelig ingen spesiell beskyttelse, opplyser PBE.
- Målet med planarbeidet er å sikre og utvikle områdets enestående natur- og kulturhistoriske verdier, legge til rette for at allmennhetens rekreasjonsmuligheter ivaretas og videreutvikles samt å muliggjøre en utvidelse av Norsk Folkemuseum. På informasjonsmøtet vil vi orientere om planarbeidet så langt og fortelle om visjoner for utviklingen av Bygdøy, sier leder av planarbeidet, Sunniva Jakhelln, på PBEs hjememside.

Plan- og bygningsetaten samarbeider tett med Statsbygg, Norsk Folkemuseum, Det Kongelige Hoff, Friluftsetaten, Byantikvaren, Samferdselsetaten og Fylkesmannen i prosjektet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag