RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Apestreker i særklasse

Fossrevyen byr på fantastiske skuespillere, et band man bare må elske, absurde, modige og veldig, veldig morsomme sketsjer og stunts.

GRÜNERLØKKA: Årets Foss-revy heter Superbus Simias, med undertittel «den arrogante apens trang til rang», og publikum får være med på en ganske så skeiv reise i de tobeintes utvikling av tvilsomme egenskaper.

Del

Forestillingen boltrer seg i store og små egoer, og er forøvrig full av overraskelser.

Ingenting ender, eller starter for den saks skyld, som forventet, og det er stadig små absurde og til tider hysterisk morsomme øyeblikk, og ubetalelige møter med meget spesielle mennesker og dyr.

SE ALLE BILDENE FRA FOSS HER

Og kombinasjoner av disse. Vi nevner i fleng: Kentauren. Er det mulig å trives så godt i en slik kropp som skuespiller Mathias Luppichini tydelig gjør? Det må vente en stor scenefremtid for den gutten – hvis han har lyst.

Guttas kveld

Det var i det hele tatt guttas kveld på scenen, så mye talent, spilleglede og energi! Og så mange skrudde roller Simen, Mathias, Jon, Simon og Endre hadde å boltre seg i.

LES HVA FOSSELEVENE SELV MENTE OM REVYEN SIN FØR PREMIEREN

Killerbees kommer aldri til å bli det samme igjen. Ikke personlige trenere på Sats eller sykkelbud heller. Eller statister for den saks skyld.

Og hvem har ikke lyst til å begynne med Linecrossing nå, kanskje?

De to jentene i skuespillerteamet, Jennie Elise Bratlie og Selma Zosel, gjorde også sakene sine bra, men gutta hadde fått mest å leke med denne gangen.

Musikken!

Lys, lyd, scene, rekvisitter, kostymer og skuespillere – alt er hel ved. Men først, sist, under og over var musikken. Det gleder stort å oppleve et knippe unge musikere og sangere som lyder så veldig bra! Og alle er fra egen stall – Foss, altså.

Et sånt trøkk i musikken, så tøffe arrangementer og låter gjør helt klart skuespillerne tryggere også. De synger og danser med stor selvtillitt.

Bra jobba, Foss!

LES OM DE ANDRE SKOLEREVYENE HER!

SE AKTIV I OSLOS GUIDE TIL SKOLEREVYENE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere