Åpner kirken for barnas dag

På Barnas dag i fjor fikk de besøk av Kula og Myggen fra KFUK-KFUM og Tryllekunstneren Holgar.

På Barnas dag i fjor fikk de besøk av Kula og Myggen fra KFUK-KFUM og Tryllekunstneren Holgar. Foto: Foto: Privat

Lørdag 11. september åpner Manglerud kirke igjen dørene for alle barn og barnefamilier på Manglerud.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kula og Myggen var svært populære i fjor. Foto: Foto: Privat

MANGLERUD: – Fra kl 12.00 til 15.00 denne dagen blir det aktiviteter, kaker, pølser, musikk og underholdning i og utenfor kirken, forteller Sigrun Sundet Sandstad, menighetspedagog i Manglerud menighet.

En tradisjon

– Dette blir 4. året på rad at Manglerud menighet inviterer til Barnas dag. Menighetens familiespeidere og speideren på Bryn stiller med grilling og natursti ute.

Inne i kirkerommet blir det et stort bord hvor alle som vil kan lage seg flotte ting de kan ta med seg hjem! I tillegg vil det bli mye spennende underholdning fra scenen, fortsetter Sundet Sandstad.

Fri lek og babysang

Barnas dag er en dag hvor barna kan leke og boltre seg fritt i kirkerommet, men også en dag hvor menigheten får vist hva slags tilbud de har til barn og barnefamilier her i området.

Ledere for Babysang, Knøttesang, Knøttene, Triaklubben og ”Tøff Nok” vil være tilstede. Det vil bli delt ut informasjon om de forskjellige gruppene, og alle lederne er tilgjengelige hvis noen har spørsmål!

Barnegruppene i menigheten er tilknyttet Søndagsskoleforbundet og KFUK-KFUM, og derfor vil disse foreningene også være tilstede med hver sin stand denne dagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.