*Nettavisen* Nyheter.

Åpner Oslos jobbmarked for deg

NY TJENESTE: Toppsjef Thomas Gunnarsson i TopTemp bemanning (i midten) har stor tro på Oslos nye stillingsportal. Den lanseres i dag av adm. direktør Jan Tore Kristiansen (til venstre) og ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo. Foto: FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Er du på jakt etter ny jobb eller kandidater til din bedrift i Oslo? I dag åpner Oslos nye stillingsportal.

OSLO: – Stilling ledig har vært et savn i våre lokalaviser både hos leserne og bedriftene. Derfor er det med stor glede vi nå kan lansere den nye stillingsportalen, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo.

HER SER DU PORTALEN: Stilling i OsloDe fleste foretrekker å jobbe nært hjemmet. Derfor er lokalavisen en viktig møteplass i stillingsmarkedet.

Les også: SkjeriOslo kårer "Byens beste"

Les også: DittOslo har fått nye eiere

Viktig aktør

TopTemp bemanning er en av samarbeidspartnerne som vil bruke den nye stillingsportalen aktivt.

– Vi trenger flere kandidater til våre ledige jobber. For oss var det avgjørende at lokalavisene er så mye lest og at vi vet at dittOslo er en seriøst aktør i markedet. Det er høy sysselsetting i Norge og derfor trenger vi å nå ut også til kandidater som ikke aktivt søker jobb. Kombinasjonen av nett og lokalavisene er som skreddersydd for vårt behov, sier markedsansvarlig Heidi Ringdahl i TopTemp bemanning.

– Når vi nå åpner stillingsportalen i våre lokalaviser på papir og på nett er vi selvsagt avhengig av et nært samarbeid med den profesjonelle rekrutteringsbransjen. Vi er derfor veldig glade for å ha fått med oss en av de viktigste aktørene i bransjen, TopTemp, sier administrerende direktør Jan Tore Kristiansen i dittOslo.

Godt lesestoff

På nett vil du finne stillingsannonsene på dittOslo eller direkte på nettadressen stillingiOslo.no.

Det viktigste er å koble ledige jobber til interesserte kandidater. Men du vil også finne interessant og nyttig stoff om Oslos arbeidsliv, utdanning og råd og tips for deg som ønsker deg over i en ny jobb.

– Vi har 180.000 lesere hver uke og det er ikke slik at alle våre lesere har jobbskifte som fokus når de leser sin lokalavis. Men vi vet at ledige stillinger er godt lesestoff uansett, også for de som kanskje ikke hadde sett for seg at de skulle skifte jobb. Et fristende tilbud ikke alt for langt hjemmefra kan kanskje få de på andre tanker, sier redaktør Bollingmo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.