RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner pop-up-restaurant i 11 dager

Geir Skeie etablerer en pop-up restaurant på Nasjonalmuseet – Arkitektur i 11 dager under ski-VM i Oslo.

OSLO: Fra 23. februar til 5. mars vil restaurantkonseptet The No. 1 Seafood Experience være et utstillingsvindu for den norske sjømaten ut mot verden.

Gjestene vil få en helt spesiell gastronomisk opplevelse – både på grunn av den spesielt utviklede signaturmenyen og Geir Skeies flotte komposisjoner og presentasjoner.

Restauranten åpnes i de ærverdige lokalene til Nasjonalmuseet for Arkitektur.

The No. 1 Seafood Experience etableres i samarbeid med Hildring Norway, Fieldwork og Nasjonalmuseet – Arkitektur/ Grosch.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere