RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner tempelet for besøkende


Norges Saivite Hindu Kultursenter holder til i Ellingsrud senter, og har åpent tempel under festivalen.
Norges Saivite Hindu Kultursenter holder til i Ellingsrud senter, og har åpent tempel under festivalen. Foto: Arkivfoto: Jacob Kirkevaag.
Norges Saivite Hindu Kultursenter arrangerer Amman dag- festival på Ellingsrudåsen senter.

Ellingsrud: Leder for festivalen Moorthy Nadarajah forteller at alle er hjertelig velkomne når festivalen går av stabelen lørdag 21. august fra klokka 12-16.30.

Gratis adgang

– Det er første gang vi arrangerer dette, og hensikten er å ha en ekstra festival i nærmiljøet. Vi ønsker at dette skal fremme integrering, og at folk skal bli kjent med oss. Derfor har vi også åpent tempel for de som ønsker å besøke oss. De trenger ikke være tilknyttet senteret fra før, sier han.

Det er gratis adgang for alle, og det passer for hele familien å delta.

Underholdning

Dagen har fått navn etter gudinnen Amman, men er først og fremst en fest for nærmiljøet. Selve festivalen foregår ikke i tempelet, men i selve senteret, samt noe utenfor.

– Vi får besøk av en tryllekunstner. Og så blir det dans og sang fra Sri Lanka. Vi har også hoppeslott og leker for barna, sier Nadarajah.

Skulle man bli sulten og tørst under festivalen, tilbys de besøkende tamilsk mat, kaffe og brus. Ungene kan dessuten glede seg til gratis is.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere