RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner til helgen


To snøkanoner går for fullt i Lerskallen, og Ottar Vogt gleder seg til å kunne åpne bakken til helgen.
To snøkanoner går for fullt i Lerskallen, og Ottar Vogt gleder seg til å kunne åpne bakken til helgen.
Ingen liker kuldegrader like godt som Ottar Vogt i Nordstrand Idrettsforening. Når kvikksølvet kryper nedover, kan han nemlig kjøre snøkanonene i Lerskallen. Til helgen åpner bakken.

LERSKALLEN: Nå har vi to snøkanoner som har gjort om vann til et hvitt, fast dekke i bakken, sier Vogt som i snart 30 år har gjort det han kan for at unge alpinister skal ha et lokalt tilbud.

Åpent hver dag

Naturen gjorde det hvitt her i desember, men da det nærmet seg jul, ble alt borte igjen. Vi hadde jo fått penger av Oslo Sør-midlene og reklamerte med gratis heiskort i romjulen. Men da var det ikke et fnugg her. Til helgen kan vi imidlertid åpne, og da vil heisen gå begge dager fra 11 til 17. Ellers blir det kjøring hverdager fra 17 til 21.

Helt fra mandag har bakken blitt dekket med kunstig snøvær, og den store preppemaskinen har gitt et jevnt og fint dekke.

Vi klarer nok bare det ene nedløpet før helgen, men det skal til gjengjeld bli bra, sier Vogt som gleder seg til å se aktivitet i bakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere