RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eivin Sundal i Bekkelaget arbeiderpartilag og Rune Gerhardsen håper mange kommer til Ceresbrygga torsdag kveld.
Eivin Sundal i Bekkelaget arbeiderpartilag og Rune Gerhardsen håper mange kommer til Ceresbrygga torsdag kveld. Foto: Arkivfoto

Åpner valgkampen med strandsone-debatt

Torsdag kveld inviterer Nordstrand Ap til folkemøte og valgkampåpning på Ceresbrygga.

ORMSUND: Tema for møtet er «Strandsonen for alle».

Del på Facebook

– Vi stiller spørsmål om hvordan vi ønsker at strandsonen, kyststier og kommunale eiendommer i vårt nærmiljø skal bli i fremtiden, forteller Eivin Sundal.

Rune G kommer

Til å snakke om dette kommer Tone Tellevik Dahl, nestleder i byutviklingskomiteen, og Arbeiderpartiets ordførerkandidat Rune Gerhardsen, forøvrig bosatt på Nordseter.

LES OGSÅ: Lokal start på valgkampen

– Det vi håper er å starte en dialog i nabolaget og i bydelen om bruk av de fantastiske kystområdene på Nordstrand og Nedre Bekkelaget spesielt. Vi har derfor sendt ut egne invitasjoner til alle velforeningene, og håper mange stiller opp, sier Sundal.

Møt lokalpolitikerne

Fredag ettermiddag og lørdag formiddag er det felles valgkampåpning for alle de lokale partiene i Bydel Nordstrand. Den foregår på Lambertseter senter.

Hver helg frem til valget 12. september vil man finne stands og lokalpolitikere i senterets 1. etasje. Her kan man bli kjent med både de som ønsker å bli valgt inn i bydelsutvalget, og de som står på listen for bystyret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere