Åpner valgkampen med strandsone-debatt

Eivin Sundal i Bekkelaget arbeiderpartilag og Rune Gerhardsen håper mange kommer til Ceresbrygga torsdag kveld.

Eivin Sundal i Bekkelaget arbeiderpartilag og Rune Gerhardsen håper mange kommer til Ceresbrygga torsdag kveld. Foto: Arkivfoto

Torsdag kveld inviterer Nordstrand Ap til folkemøte og valgkampåpning på Ceresbrygga.

ORMSUND: Tema for møtet er «Strandsonen for alle».

Del på Facebook

– Vi stiller spørsmål om hvordan vi ønsker at strandsonen, kyststier og kommunale eiendommer i vårt nærmiljø skal bli i fremtiden, forteller Eivin Sundal.

Rune G kommer

Til å snakke om dette kommer Tone Tellevik Dahl, nestleder i byutviklingskomiteen, og Arbeiderpartiets ordførerkandidat Rune Gerhardsen, forøvrig bosatt på Nordseter.

LES OGSÅ: Lokal start på valgkampen

– Det vi håper er å starte en dialog i nabolaget og i bydelen om bruk av de fantastiske kystområdene på Nordstrand og Nedre Bekkelaget spesielt. Vi har derfor sendt ut egne invitasjoner til alle velforeningene, og håper mange stiller opp, sier Sundal.

Møt lokalpolitikerne

Fredag ettermiddag og lørdag formiddag er det felles valgkampåpning for alle de lokale partiene i Bydel Nordstrand. Den foregår på Lambertseter senter.

Hver helg frem til valget 12. september vil man finne stands og lokalpolitikere i senterets 1. etasje. Her kan man bli kjent med både de som ønsker å bli valgt inn i bydelsutvalget, og de som står på listen for bystyret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag