Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpnet fredagen i teltet

 
 
Det kan være litt av en utfordring å være førstemann ut på by:Larm, noe islandske Halfdis Huld fikk erfare fredag ettermiddag.

 

 

 

SENTRUM: Hafdis Huld kommer fra Reykjavik og deler nå tiden mellom Island og Storbritania. Fra hun var 15 turnerte hun verden med ikoniske Gus Gus, og mellom turneene brukte hun tiden til å spille i en rekke islandske filmer. Hafdis slapp sitt første soloalbum i oktober 2006, resultatet av et samarbeid med en rekke høyt respekterte låtskrivere, opplyses det på by:Larms hjemmesider.LES MER FRA BYLARM HER: by:Larm«Dirty Paper Cup» fikk etter sigende strålende kritikker, fikk bra med radiospilling i England og vant den islandske musikkprisen for beste popalbum. I kjølvannet av utgivelsen turnerte Hafdis klubber og festivaler over hele Europa og varmet opp for artister som Paolo Nutini og Mika. Hennes låter har dukket opp i flere fjernsynsreklamer, står det videre.

Huld stilte opp med en hjelpemann på kassegitar, og serverte en enkel men varm liten konsert til publikum som hadde søkt ly for kulda i teltet.


BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK
Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!