RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpnet leseåret med bokstavkjeks


Barna i Bertram barnehage har lært seg bokstavene. Det viste Karon og Rayan til byråd Torger Ødegaard på Holmlia bibliotek.
Barna i Bertram barnehage har lært seg bokstavene. Det viste Karon og Rayan til byråd Torger Ødegaard på Holmlia bibliotek.
Mandag åpnet kultur- og utdanningsbyråd Torger Ødegaard lesefrøutstilling på Holmlia, og markerte samtidig starten på Nasjonalt Leseår. Etterpå var det bevertning, og nesten selvfølgelig sto bokstavkjeks på menyen.

HOLMLIA/SØNDRE NORDSTRAND: Det leses mye i barnehagene, og spesielt i Lerdal og Bertram barnehage på Søndre Nordstrand har barna omgitt seg med bøker etter å ha hatt en avtale med Deichmanske bibliotek på Holmlia.

Bibliotekarer har kommet med fulle kasser av bøker, og så har det vært lest og sunget. Tre ganger i året har det vært bokfest.

Det har blitt tatt mange bilder av lesefrøene, og dette sammen med tegninger og annet knyttet til barnehagebarna og lesing har nå blitt til en utstilling som står i biblioteket på Holmlia.

Nå var det ikke bare lesefrøprosjektet, som Nordstrands Blad har fortalt om flere ganger tidligere, det sto om på Holmlia mandag formiddag.

Byråd Torger Ødegaard benyttet også anledningen til å åpne Nasjonalt Leseår på Søndre Nordstrand.

Dermed måtte man ha to bånd å klippe - ett for utstillingen og ett for leseåret. Barn fra Lerdal og Betram sto for seremoniene sammen med byråden.

Og så var det bokstavkjeks som både ble satt sammen til ord og etter hvert spist.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere