RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpnet med 0-0


Kenneth Torvik Tønne kunne blitt matchvinner mot Bærum, men misbrukte to kjempesjanser.
Kenneth Torvik Tønne kunne blitt matchvinner mot Bærum, men misbrukte to kjempesjanser. Foto: Foto: Are Kolstad
Frigg var best i serieåpningen mot Bærum, men måtte likevel nøye seg med ett poeng.

MARIENLYST: Det var foran mål det buttet for spillerne til Ole Kristian Vikan, som fikk vist at Frigg blir å regne med i årets 2. divisjon. Frigg hadde en rekke muligheter til å sikre seg seieren i årets første seriekamp, men måtte gå målløse av banen.

- Vi var bestemte på forhånd på at vi skulle vinne denne kampen, og etter pause fikk vi rom til å skape sjanser. Dette er det jeg kaller et surt poeng, sier trener Vikan.

Redning på streken

Frigg trykket til fra start, og klarte i perioder i 1. omgang å få opp mye folk i boksen til Bærum. Det ble riktignok mye nesten, men kaptein Kenneth Torvik Tønne fikk omgangens største sjanse da han ble servert på fem meter. Frigg-spissen skulle bare sette ballen forbi Bærums solide sisteskanse, Joacim Riis Rønnevig, men skjøt rett på keeper.

Bærum hadde også sine sjanser i løpet av de første 45 minuttene, og nærmest var gjestene med en heading fra Nick Rios Haugen som gikk i tverrliggeren.

Etter pause handlet det meste om Frigg, og nok en gang skulle Torvik Tønne få muligheten fra kort hold. Spissen mottok som i 1. omgang ballen på fem meter, men denne gang gikk avslutningen til side for mål.

- Normalt setter han de sjansene han fikk i ni av ti tilfeller, mener trener Vikan.

Også spissmakker Aksel André Rød kunne blitt matchvinner, men headingen hans på en corner ble reddet på streken.

Øvre halvdel

Selv om det var surt for Frigg at de ikke fikk seiersmålet, kan vertene spillere ta med seg mye selvtillit videre etter en god serieåpning.

- Spillemessig var vi gode, og det var godt å holde nullen. Vi blir ingen kasteball i år, sier Vikan som håper å ende på øvre halvdel.

- Det er vårt første år oppe, så alt over en syvendeplass er en bonus, sier Frigg-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere