Gå til sidens hovedinnhold

Åpnet med et brak

Med sprengningshjelp fra Olsenbanden junior kunne rundt 400 lokale barn torsdag entre Symra etter nesten tre år uten kinotilbud.

LAMBERTSETER: De tre juniorene i Olsenbanden sørget for full politiutrykning på åpningsdagen, da de ved hjelp av dynamitt sprengte seg gjennom kinodøren. Med favnen full av den nye kioskens sjokoladebeholdning endte ferden inne i en fullsatt kinosal, til barnas store glede. Men Onkel Politi lar ikke skurker komme unna, og fant de tre bandemedlemmene i salen. Heldigvis var han snill og lot dem gå for denne gang.
Da forhenget ble trukket til side for første gang på tre år klistret 400 par spente barneøyne seg til det store lerretet.

Gratulerer med dagen

Det var ordfører Per Ditlev-Simonsen som fikk æren av å stå for den offisielle snorklippingen.
Det er noe som heter comeback på boksespråket. Dette må jo kalles et comeback for kinodrift, sa ordføreren.
Han la vekt på at folk nå må bruke og støtte opp om Symra - både som kino og til andre kulturarrangementer. Ordføreren roste i tillegg Obos for arbeidet og de spennende planene for Lambertseter senter, som blant annet gir rom for et nytt bibliotek og kanskje til og med to kinosaler.
Dette er virkelig en stor dag. Det er hyggelig å være her og jeg er stolt av at Symra åpner igjen, sa ordføreren før han åpnet Symra for lokalbefolkningen. Den nye kinoen har bedre lyd, ny kiosk og en nyrenovert foajé.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021