RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke helt i skuddet: Kjell Richard Nygård og VIF måtte tåle tap etter "sudden death" i årets første seriekamp.
Ikke helt i skuddet: Kjell Richard Nygård og VIF måtte tåle tap etter "sudden death" i årets første seriekamp.

Åpnet med sjokktap

Vålerengas iskrigere gikk på en overraskende smell i torsdagens seriepremière.

Jordal: Som så ofte før er Vålerenga sett på som den største seriefavoritten, og de fleste ekspertene spådde en grei seier mot et Stjernen-lag som trolig kommer til å slite et stykke ned på tabellen denne sesongen. Likevel var VIF-gutta ydmyke før årets første seriekamp.
Vi har mange nye spillere i troppen, så det tar tid å kjøre sammen en ny gjeng, sa visekaptein Magne Karlstad til Østkantavisa før kampstart.

Olsen først ute

Og Karlstads spådom viste seg å være sann. VIF har nær sagt som vane å gå på blemmer tidlig i sesongen, og nok en gang viste iskrigerne at maskineriet ennå ikke er ordentlig kommet i gang.
Selv om Oslo-laget vant skuddstatistikken med klare sifre, hadde gjestene fra Fredrikstad gjort hjemmeleksa på forhånd og gjorde det vanskelig for forhåndsfavoritten å få til det offensive spillet.
Veteranen Øystein Olsen smalt riktignok inn ledermålet tidlig i kampen, men Stjernen utliknet noe senere i perioden.

Avgjørelse i "sudden"

I midtperioden gikk gjestene tidlig opp i ledelsen, og lenge så det ut til at kampen kunne ebbe ut med 2-1 til Stjernen.
Kenneth Larsen dunket imidlertid inn utlikningsmålet med under ti minutter igjen å spille av den siste perioden. Flere mål ble det ikke i ordinær tid, og dermed ble det "sudden death" i Jordal Amfi.
VIFs nykommer Kevin Bolibruck pådro seg tidlig en utvisning i "sudden", og dermed fikk Stjernen muligheten i power play. Etter å ha trykket litt på, kunne til slutt Johan Ohlsson smelle inn seiersmålet med et godt plassert slagskudd.
PS!
Tirsdag får VIF muligheten til å revansjere den svake sesongåpningen. Da kommer Frisk/Asker til Jordal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere