RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpnet med tap


Tom-Ivar Thompson reduserte til 1-4 for Grüner mot Rosenborg. Gjestene holdt på å ta igjen Rosenborg, men det ble tap til slutt.
Tom-Ivar Thompson reduserte til 1-4 for Grüner mot Rosenborg. Gjestene holdt på å ta igjen Rosenborg, men det ble tap til slutt.
Grüner lå under 0-4 mot Rosenborg, men klarte nesten å ta poeng i den første kampen i eliteseriekvalifiseringen i ishockey.

TRONDHEIM: Rosenborg ledet 2-0 etter den første perioden, og da vertene scoret to kjappe i starten av tredje periode så det stygt ut for Grüner.

Gjestene fra hovedstaden ga imidlertid ikke opp, og med Tom-Ivar Thompsons redusering etter 46 minutter ble håpet tent hos Grüner.

Morten Elverud reduserte på nytt minuttet etterpå, og samme mann ordnet 3-4 med to minutter igjen å spille.

Trener Anders Blegeberg tok ut keeper Tom Sjølie i håp om poeng, men i stedet scoret Rosenborg 5-3 i åpent bur med ett sekund igjen å spille.

– Vi slurvet fra start, men viste moral da vi kjempet oss tilbake i kampen. Thompson hadde også et skudd i stolpen på 3-4, sier Anders Blegeberg.

Slapp inn tre i overtall

Han tror spillerne ble preget av nerver i starten.

– Det var et bra trykk med 1400 tilskuere på tribunen, sier Grüner-treneren.

Han er fornøyd med mye av det Grüner viste i Trondheim.

– Vi dummet oss på ingen måte ut, og vi orket helt inn. Vi hadde nok av sjanser, så det var synd vi slapp inn tre mål i eget overtall. Der pleier vi å være gode, men det stemte ikke mot Rosenborg, sier Blegeberg som trekker fram Christoffer Fosberg som lagets beste spiller.

Zounek skadet

I en god Grüner-kamp var det trist at Vojtech Zounek måtte ut med skade.

– Han ble kneskadet. Trolig er han ute resten av kvaliken, sier Blegeberg.

Søndag kommer Frisk Asker på besøk til Grünerhallen. Eliteserielaget åpnet kvaliken med en klar 8-3-seier hjemme mot Kongsvinger.

– Frisk er klar favoritt. Jeg tror de vinner alle seks kampene, sier Blegeberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere