RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpningsutstilling i vannkanten


Kim Brandstrup og Marit Gillespie åpner dørene til Galleri Brandstrup på Tjuvholmen i kveld. FOTO: ELLEN RØNNING
Kim Brandstrup og Marit Gillespie åpner dørene til Galleri Brandstrup på Tjuvholmen i kveld. FOTO: ELLEN RØNNING
– Vonde situasjoner kan ofte snus til noe positivt! Marit Gillespie er storfornøyd med Galleri Brandstrups nye lokaler på Tjuvholmen.

Tjuvholmen: Det er mindre enn et år siden Kim Brandstrup og Marit Gillespie innkalte til gravøl i Madserud allé for galleriet de hadde drevet der i 10 år.

– Det var 10 veldig gode år, og det var både vemodig og litt vondt å ikke vite hvor veien videre skulle gå. Men nå er disse følelsene for lengst fortrengt av glede og spenning ved å åpne Galleri Brandstrup i splitter nye lokaler her i Tjuvholmen allé!

Liv på Tjuvholmen

Marit Gillespie guider Lokalavisen gjennom 200 kvadratmeter utstillingslokale som noen små dager før åpningen myldrer av folk med viktige ærend.

– Innspurten er som et sjonglørnummer, men vi skal nok få landet ballene i riktig rekkefølge!, sier Marit som er ganske sliten, ganske spent, men mest glad.

Galleriet ligger like innenfor restaurant Bølgen & Moi, og en iskald mars-morgen er det gledelig å se at det stadig blir mer liv på Tjuvholmen.

– Vi trives i rollen som bjelleku! Utover våren får galleriet flere nye naboer som vil være med å skape liv og trekke folk til Tjuvholmen.

Marit gleder seg til våren og sommeren, og er spent på hva flyttingen gjør med besøkstallene.

– Vi håper selvsagt at vårt trofaste publikum følger med hit, og at vi i tillegg vil få flere tilfeldig besøkende her enn vi er vant med fra årene på Madserud gård.

" 1 + 7"

Marit Gillespie og Kim Brandstrup forteller om en veldig positiv byggeperiode, med imøtekommende, kreative og hjelpsomme folk i alle ledd. Og de gleder seg til å åpne dørene i kveld.

– Åpningsutstillingen " 1 + 7"

presenterer Per Kleiva, en av de mest etablerte kunstnere i Norge, og syv unge kunstnere, som etter vårt syn kommer til å prege ulike stilarter innen norsk kunst i de kommende tiårene.

De syv unge er Eivind Blaker, Bjørn Båsen, Øystein Dahlstrøm, Anna Gudmundsdottir, Trine Lise Nedreaas, Fredrik Raddum og Ane Djuvan Winnje.

Utstillingen varer til 21. mars, og Galleri Brandstrups nye, flotte lokaler finner dere i Tjuvholmen allé 5.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere