RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

April


 
 

Nok et drap rystet groruddølene. April startet med minnestund for Juan «Nito» Navarro. 28-åringen ble knivstukket og drept på Romsås. Nito ble drept av en barndomskamerat. Det var flere hundre som møtte opp på minnestunden som ble holdt på stedet der Nito ble drept, deriblant avdødes mor. En minnekonsert ble senere arrangert av broren og Nitos nære venner.

Snødeponiet på Rommen ble et hett tema. Bydelspolitikerne var sinte over det de mente var ulovlig dumping av snø.

– All dritten kjøres til Groruddalen, uttelte en opprørt Rashid Nawaz. Byrådet i Oslo slo kaldt tilbake og sa at dumpingen ikke var ulovlig og at dumpingen var en kriseløsning.

En sigøynerbande som forsøkte å selge falske silketepper herjet i Oslo. Banden fortalte mennesker de ville selge teppene til at bedriften Teppeabo ble lagt ned og at teppene derfra skulle selges unna for en billig penge. En blank løgn.

Det ble slått full alarm da olje lekket ut u Alnaelva. Engstelsen var stor, men heldigvis var utslippet minimalt og det ble fort skylt vekk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere