Arbaz fra Lambertseter i MGPjr-finalen

Arbaz Farooq (14) fra Lambertseter er en av de ti som skal stå på scenen i Oslo Spektrum når det er finale i MGPjr lørdag 4. september.

LAMBERTSETER: Ut fra 411 bidrag – sendt fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør – ble 23 artister og band invitert til audition på NRK i mars.

Nå er 10 av disse valgt ut som årets finalister i MGPjr, og en av disse er Arbaz Farooq (14) fra Lambertseter.

– Felles for de som ble plukket ut er at de har et stort talent. Da vi fikk se og høre Arbaz, bevegelse og stemme, har han det som skal til for å stå på scenen i Oslo Spektrum, sier prosjektleder og juryformann Eva Rutgerson Bie.

LES OM MARIA RULLESTAD TEIGEN FRA KAMPEN SOM OGSÅ ER I FINALEN!

Arbaz begynte å rappe da han var 8-9 år gammel. Han er fra Lambertseter i Oslo, eller «Lambert» som heter blant ungdommer. Når han ikke sitter og grubler på ny rapp foran pc-en, spiller han også for Vålerenga fotballag.

Låten til Arbaz heter «Dans, jente, dans».

– Han vil få publikum til å danse. Sangen handler om at han ser en jente på dansegulvet som han liker godt, forteller Eva Rutgerson Bie.

Interessen for MGP jr er enorm. Mens juryformannen snakker med Nordstrands Blad får hun beskjed om at nettsidene deres har midlertidig knekt sammen på grunn av veldig stor trafikk.

– Arbaz har gjort seg bemerket ganske lenge, sier Eva Rutgerson Bie.

Vi i Nordstrands Blad gleder oss til å høre bidraget!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag