Gå til sidens hovedinnhold

Arbaz sjarmerte jentene

Det mangler ikke på henvendelser fra det andre kjønn etter at MGPjr-finalist Arbaz Farooq hyllet alle jenter fra scenen i Oslo Spektrum i helga.

OSLO SPEKSRUM/LAMBERTSETER: – Det var dødskult å stå der oppe! Jeg synes det var en kjempemorsom opplevelse. Jeg fikk vist publikum hvem jeg er, sier MGPjr-finalist og lambertsetergutt Arbaz Farooq.

Foran en fullsatt sal i Oslo Spektrum og 771 000 tv-seere der hjemme framførte Arbaz Farooq låta «Dans, jente, dans» under lørdagens Melodi Grand Prix junior-finale.

LES OGSÅ: Helt fantastisk å stå på scenen!

– Det var utrolig kult å vite at så mange så på. Jeg har pleid å lage mer rapbaserte låter, og det var gøy å prøve seg med noe annet. «Dans, jente, dans» er mer en festlåt, sier Arba zsom også rakk å hylle det motsatte kjønn da han slo av en prat med programleder Kåre Magnus Berg etter endt opptreden.

– Jeg har fått masse positive kommentarer fra jenter som synes det var bar at jeg sa så mye fint om dem, ler den unge rapperen.

Stolt av publikum

Arbaz innrømmer at han merket nervene før han skulle entre scenen lørdag kveld.

– Jeg ble sjokka når jeg så hvor mange som var i salen da jeg kom ut fra greenroom ogjeg møtte alle blikka. Da var det litt nerver. Men med én gang jeg gikk på scenen følte jeg med hjemme. da hadde jeg det bare gøy!

Godt hjulpet av gode vibber fra salen ble det feststemning i Spektrum da Arbaz fremførte låta si.

– Jeg er dritstolt av publikum. Supporterne mine heia på meg, og etter at jeg var ferdig hørte jeg at det var mange som kunne refrenget. Det var kult, ler som innrømmer at han synes det var trist å ikke komme videre.

– Ja, det var jo synd, men jeg er egentlig ikke skuffa. Det var veldig høyt nivå i år, og Torstein (Snekvik, MGPjr-vinner, journ.anm) fikk som fortjent.

LES OGSÅ: Torstein tok seieren!

Musikk og fotball

– Jeg skal fortsette å jobbe med låter, i tillegg til å drive med fotball. I tida fremover blir det nok mer fotball enn musikk, innrømmer den sympastiske fjortenåringen.

– Hvor går veien videre for deg nå?

–Jeg skal fortsette å jobbe med låter, i tillegg til å drive med fotball. I tida fremover blir det nok mer fotball enn musikk, innrømmer den sympastiske fjortenåringen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her