RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arbeider seg gjennom russetiden


Jentene på russebussen er selverklærte arbeidere.
Jentene på russebussen er selverklærte arbeidere.
Dagens nominerte i russebusskåringen, er bussen "Work It". Se flere bilder av bussene i vår bildeserie, og si dine meninger om bussene i kommentarfeltet under.

NORDSTRAND: Vil du gå jentebussen fra Nordstrand nærmere i sømmene, kan du møte opp på "vise-oss-frem" dag 1. mai på parkeringsplassen utenfor Funkis på Holtet.

Grunnen til at jentene gjør det på denne måten er at man ikke får lov til å ha russebusskåring på skolen lenger.

- Dette blir en dag hvor venner og bekjente kommer for å se hva vi har klart å bygge opp og hvor vi holder en liten takketale til de som har bidratt og hjulpet oss mest, sier Madeleine Christensen, som er bussjef på bussen "Work It 08".

Konseptet

På den ene siden av bussen er alle jentene avbildet på en "heisekran" over Oslo by - inspirert av arbeiderbildet som er tatt over Manhattan. På den andre siden er logoen avbildet på hele bakre del.

Innvendig er gulvet en bilvei, setene grå, og veggene er en en by- og arbeidsplass foran en sterk rødfarget soloppgang. Bakerst og foran i bussen har jentene satt inn to skilt: "Velkommen til Oslo"-skiltet og et byggeskilt.

- Vi er arbeidere. Jentene flyr rundt i ekte arbeiderjakker, vernehjelm og hørselvern som blir den lille prikken over i'en for vårt konsept, sier Madeleine Christensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere