Gå til sidens hovedinnhold

Arbeiderpartiet refser byrådet

GRORUD: Grorud Arbeiderparti er kraftig misfornøyd med hvordan de kommunale etatene i Oslo holder orden på fellesområdene. Ryddingen er elendig, mener partiet. Nå ber de byens øverste ledelse skjerpe seg. Anders Ørnø Røberg-Larsen viste til flere eksempler fra lokalpressen på at søpla flyter og bygg forfaller. Arbeiderboligene i Grorudveien 3 og 5, Grorud t-banestasjon og Svarttjern er noen eksempler.
Det er forsøpling og dårlig vedlikehold flere steder i bydelen. Men det er H/FrP byrådet som sitter med ansvaret, sier Anders Ørnø Røberg-Larsen. Formuleringen og hvem som sitter i byråd, falt de borgerlige tungt for brystet. Høyres Kim Raubakken følte seg provosert og krevde å få fjernet formuleringene om Høyre og FrP.
Man oppnår kun at det ikke blir et enstemmig vedtak. Her sitter majoriteten og trasser gjennom vedtak. Det er helt uakseptabelt, sa en rasende Raubakken. Wenche Hansgaard (Ap) mente det var viktig å ha med "byrådet" i vedtaket.
65 prosent av byens befolkning vet ikke hvem som sitter i byrådet, minnet hun om. Refsen av de sentrale myndigheter ble enstemmig vedtatt, etter at navnet til Høyre og FrP ble fjernet fra teksten.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg