*Nettavisen* Nyheter.

Arbeidet med fortauet har stått stille i to dager

IKKE PRIORITERT: Det prioriterte arbeidet som skal gjøres med fortauet i Bogstadveien 8-10 har nå stått helt stille i to dager. Foto: Foto: Henning Stene

Butikkeier i Bogstadveien undrer seg over at kommunen mener arbeidene i Bogstadveien prioriteres når ingenting blir gjort.

BOGSTADVEIEN: dittoslo.no skrev i forrige uke om butikkeier av Estene AS, Henning Stene som var fortvilet over at det nylagte fortauet utenfor butikken hans ble gravd opp igjen.

Oslo kommune beklaget for glippen og Byråd for miljø- og samferdsel Guri Melby presiserte at arbeidet med Bogstadveien prioriteres.

– Det er selvsagt veldig synd at denne feilen ble gjort, og på vegne av kommunen må jeg beklage at dette skaper ulemper for næringsdrivende som allerede har levd med mye byggeaktivitet, sa byråd for miljø- og samferdsel, Guri Melby til dittOslo.no

Ingen har jobbet med fortauet

Dette er ikke Stene enig i. Utenfor butikken hans og flere andre ved Bogstadveien 8 ligger hele fortauet fremdeles revet opp.

– Arbeidet skulle prioriteres. Her var det ingen som jobbet verken i går eller i dag, og de sa det skulle ta en uke for en uke siden, understreker Stene.

Smykkebutikken hans påvirkes nå av at folk ikke kan ferdes på fortauet utenfor.

Kraftig redusert salg

– Salget blir kraftig redusert når kundene ikke kan gå foran våre utstillingsvinduer, påpeker han.

Stene begynner å miste troen på at kommunen vil gjennomføre planene sine i tide.

– Jeg tror ikke på kvalifikasjonene til Bymiljøetaten, og at Byrådet har kontroll over situasjonen i denne gaten, avslutter han.

LES OGSÅ:

DEBATT: «Nye Bogstadveien – tenke først og grave etterpå!»

Nå kommer 11-trikken tilbake i Bogstadveien

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.