RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arbeidsulykke på Ekeberg


Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
En arbeider har falt 8-10 meter, etter at det gikk hull i taket der han jobbet. Ulykken fant sted for kort tid siden på Ekeberg ridesenter.

EKEBERG: Arbeideren er kjørt Ullevål sykehus. Tilstanden er uviss.

- Ulykken berører ikke driften ved ridesenteret, opplyser styreleder Michael Falch til Nordstrands Blad.

Ikke i bruk

Det var tirsdag denne uken at rivingen av ridehallen startet. Hovedentreprenør er Landbruksbygg AS, men mannen som nå er fraktet til sykehus jobber for en underentreprenør.

Hallen er ikke i bruk nå mens rivingen pågår, forteller Falch. Han ble informert tidligere i dag om ulykken som hadde inntruffet. Han forteller at mannen som falt ned jobber med sanering av eternittplater.

Disse inneholder asbest, og krever derfor spesialistbehandling. Arbeiderne bruker masker og heldekkende hvite drakter. Han vet ikke hva som forårsaket ulykken. De er da heller ikke han som har hyret inn dette selskapet.

Frykter for fremdrift

- Vi har avviklet all ridning inne i forbindelse med rivingen, men husdyrparken har åpent, og alt annet går som normalt utendørs, sier Falch.

Han forteller at tidsplanen for byggearbeidene allerede er svært stram. Han frykter denne alvorlige ulykken kan medføre forsinkelser.

- Planen er at vi skal flytte inn i nytt ridehus den 19. oktober og ny stall 15. november. Dette er store arbeider og vi skal bruke 20 millioner kroner på kort tid. Det blir stille her i juli, men så begynner gjenoppbyggingen i august, sier Falch.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere