RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets best betalte sommerjobb?


Kasper Hansen, Nikolai Nordan Riibe, Kine Stirler Alm og Øistein Ø. Svelle fra Oslo håper på topp-sommerjobb.
Kasper Hansen, Nikolai Nordan Riibe, Kine Stirler Alm og Øistein Ø. Svelle fra Oslo håper på topp-sommerjobb. Foto: FOTO: PRESSEBILDE
Fire studenter fra Oslo er blant de som konkurrerer om å bli Adeccos konsernsjef i én måned i sommer.

OSLO: Nikolai Nordan Riibe (19), Kine Stirler Alm (25), Kasper Hansen (25) og Øistein Ø. Svelle (28) fra Oslo er fire av ti kandidater i konkurransen om årets kanskje mest prestisjefylte sommerjobb.

Sterke kandidater

Konsernsjef i Adecco, Anders Øwre-Johnsen, føler seg trygg på at alle de ti som står igjen i konkurransen kan gjøre en god jobb i stillingen.

– De kandidatene vi har fått inn har vært veldig sterke, og de vi står igjen med er alle godt ledermateriale. Vi vet hvor viktig arbeidserfaring er og hvor mange dører det kan åpne senere. Derfor hadde vi lyst til å formidle den ultimate sommer-jobben, sier han.

Fet lønn

Personen som går av med seieren kan se frem til kanskje årets best betalte sommerjobb, med månedslønn på hele 100.000 kroner.

I tillegg får vinneren en seks måneders mentorordning med nevnte Øwre-Johnsen. Han forteller at de ti som står igjen nå allerede har vært gjennom en grundig prosess.

– De fire som får flest stemmer nå skal videre til «assessment centre» der de skal gjennomføre oppgaver, før én person velges, så avstemmingen er bare en liten del av prosessen, sier han.

Er dette Norges best betalte sommerjobb?

– Det er den best betalte jeg har hørt om i hvert fall.

Bra for CV-en

Kine Stirler Alm fra Oslo er én av de håpefulle som nå kniver om jobben.

– Lønnen er et trekkplaster, men jeg ville også gjort det for mindre også. Det er veldig bra for CV-en og erfaringen, sier hun.

Stirler Alm forklarer at erfaringen med å være konsernsjef og mulighetene til å få nettverk og lære av konsernsjef Øwre-Johnsen var hovedgrunnene til at hun meldte sin interesse.

For å lese mer om kandidatene og stemme på sin favoritt kan man gå inn på Adeccos kandidatside. Info finnes også på Facebook.

Avstemmingen avsluttes 31. mai og vinneren overtar konsernsjefjobben i Adecco for august 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere