*Nettavisen* Nyheter.

Årets butikk på Senter Syd

Best i 2010: G-Sport ble årets butikk 2010 på Senter Syd. Butikksjef Mette Ottosson mottok diplomet fra senterleder Richard Elphinstone.

Hvert år kårer Senter Syd «Årets butikk». For 2010 gikk hederen til G-sport.

Mortensrud: – G-Sport ble årets butikk på Senter Syd Mortensrud for 2010, forteller senterleder Richard Elphinstone.

– Butikken hadde et godt salgsår med et høyt aktivitetsnivå og en økning i salget på over 13%.

Butikken med deres medarbeidere har gjennom hele året fått mye positive tilbakemeldinger, og særlig betjeningens serviceinnstilling blir fremhevet. Butikken er også et positivt bidrag til senterets gode intern-miljø, sier senterlederen som overrakte diplom til butikksjef Mette Ottosson.

Bra år

– Vi er forøvrig bra fornøyd med fjoråret. Omsetningsøkning på 1,1% høres kanskje ikke så mye ut, men forholdene tatt i betraktning kan vi ikke klage, sier senterlederen.

– Åpning av Kolbotn senter for to år siden, og Lambertseter i fjor merker vi selvfølgelig. Og likeledes har vi jo fått en stor Rema 1000-butikk på Bjørndal. Alt dette har selvfølgelig betydning for oss, men likevel klarte våre forretninger altså en vekst.

– Og nå gleder vi oss over å se våre nye naboer er kommet igang. Noen vil kanskje se det som en konkurrent, men jeg tror vi er i en vinn-vinn-situasjon med det som kommer. Flere forretninger betyr at Mortensrud vil trekke flere kunder, og det er positivt for oss.

Et lite lokale står ledig i Senter Syd.

– Dette er på omkring 50 kvm., og vi jobbere litt for å få inn den rette butikken her, sier senterleder Richard Elphinstone som på vegne av alle de næringsdrivende på senteret takker alle sine faste kunder for året som gikk, og lover at de skal gjøre alt for dem slik at de også i 2011 legger veien til Senter Syd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag