*Nettavisen* Nyheter.

Årets første smell

Sagene-jentene har startet årets innebandysesong imponerende, men i går måtte laget unngjelde for et heltent Sveiva-lag.

Stovner: Vi gjorde rett og slett ikke det vi vanligvis gjør på trening. I denne kampen manglet vi ti prosent ekstra, og fem av deres mål kom på de prosentene. Vi taper mot topplagene når vi spiller på denne måten, konstaterer Sagene-trener Lars Drewsen.
Sagene har bare tapt tre poeng denne sesongen, men falt med tapet ned til tredjeplass på tabellen. Holmlia og Sveiva er begge poenget foran, og førstnevnte har i tillegg én kamp til gode.

Puttet tidlig

Det var riktignok Sagene som kom best i gang og fikk satt inn det første målet. Etter det var det stort sett Sveivas kamp.
For med tre hjemmescoringer før første pause, hadde Sveiva koblet grepet på kampen. Sagene åpnet friskt i andre periode, men fikk bare redusert én gang før vertene giret opp igjen. Med 5-2-ledelse for Sveiva før den siste perioden så kampen kjørt ut.
Sagene jobbet iherdig for å komme tilbake i den siste perioden, men kom aldri nærmere enn to mål. Dermed gikk Sveiva seirende ut av toppkampen.

Vil ha gull

Selv om trener Drewsen var en bitter mann etter tapet i Stovnerhallen, er han klar på at Sagene bare er nødt til å stå på videre. Og han håper det blir noe å juble for utover i sesongen for Sagene har gått offensivt ut med målsettingen.
Vi har sagt vi skal ta gull enten i serie eller cup. Og serien er ikke kjørt med dette tapet. Vi skal bare jobbe på videre, understreker Lars Drewsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.