RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets fotballnavn


Oslo City, A-lag, herrer er en av de nominerte i Groruddalen. Stem i vei!
Oslo City, A-lag, herrer er en av de nominerte i Groruddalen. Stem i vei!
Hvem synes du bør bli "Årets fotballnavn" i Groruddalen? I dag er siste sjanse for å være med på avgjørelsen.

GRORUDDALEN: Oslo Fotballkrets ønsker å hedre profiler, lag eller ildsjeler i oslofotballen, og har derfor inngått et samarbeid med Lokalavisene i Oslo.

Sammen skal vi hedre lokale idrettsprofiler, og til slutt kåre en vinner for hele osloområdet.

Her kan du stemme på din favoritt

Lokalavisen Groruddalens lesere har selv nominert de tre kandidatene fra våre bydeler. På våre nettsider har leserne deretter hatt muligheten til å stemme på den kandidaten de synes er mest verdig den gjeve tittelen.

I dag er det derimot siste sjanse for å være med å bestemme. Avstemningen er åpen fram til midnatt, deretter teller vi opp stemmene for å finne ut hvem som blir årets vinner.

Den lokale vinneren fra Groruddalen skal så ut i "konkurranse" mot lokale vinnere fra hele osloområdet. Vinneren blir hedret på kretstinget i mars, og får tildelt en premie med en verdi på 10.000 kroner.

Dette er de lokale kandidatene:

* Linderud-Grei Toppfotball, A-lag, damer: Reiste seg fra nedrykkssumpa fra i fjor, og spilte seg helt til topps i årets 1. divisjon. Rykket opp til eliteserien med et ungt og spennende lag.

* Oslo City, A-lag, herrer: Spilte igjen en meget god sesong i 3. divisjon, og i år (i motsetning til i fjor) vant furusetlaget kvalifiseringsspillet og rykket opp til 2. divisjon.

* Harmeet Singh: Furusetgutten har etablert seg på Vålerengas A-lag i eliteserien. Er tatt ut på U21-landslaget som skal spille EM-kvalik. En ydmyk og hardtarbeidende spiller, med godt humør og høye ambisjoner.

Her kan du stemme på din favoritt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere